torsdag 31. juli 2008

Stempelveldet regjerer

Da har vi vart paa den Azerbadjanske ambassade.
De skulle skrive ut transittvisum til oss idag. Men de ville se invitasjon til Turkmenistan. Det er det heller daarlig med her. Vi har kun et skriv fra Mongol Rally med to handskrevne koder paa. Disse kodene er vaare IDnumre til aa faa utskrevet visum ved innreise i Turkmenistan.
Vi har vaert i banken og betalt visumet (20USD pr pers). Banken ambassaden bruker var selvsagt paa andre siden av byen. Vi fikk beskjed om aa komme tilbake kl 15 idag. Saa faar vi se om vi kan overbevise dem om aa slippe oss inn paa grunnlag av den daarlige invitasjonen vi har til Turkmenistan. Vi kan ogsaa si at vi skal til Kazakhstan fordi det ogsaa gaar baater dit, men det visumet starter ikke foer 6. August.

Dette er et skikkelig virrvarr, men det kunne vaert vaerre. En amerikansk deltager med britisk bil matte ta fly til London fordi det britiske motorvognregisteret hadde feilstavet navnet hans i vognkortet. For aa endre dette krevde de "proof of residence", noe han ikke kunne gi dem siden han ikke bodde i Storbritania. Dermed var rallyet sannsynligvis over for hans del.

Kryss fingrene for oss kl 13 Norsk tid.

1 kommentar:

Anonym sa...

Visum gikk i orden, og de er på vei videre.
Vi ser frem til en ny oppdatering snart...