onsdag 2. juli 2008

Status

Visum-tjenesten i England jobber knallhardt, vi har i øyeblikket visum til Uzbekistan, Russland, Kyrgyzstan og rallyet har gjort en spesial-avtale med Turkmenistan som gjør at vi får visum på grensen når vi møter opp. Passet ligger (forhåpentligvis) hos den Kazakhstanske ambassade i London, før vi får det igjen (forhåpentligvis) i begynnelsen av neste uke. Deretter må vi løpe på det Mongolske konsulatet og Irans ambassade i Oslo for de siste visumene. Irans ambassade har visstnok 5 dagers behandlingstid, så det kan hende vi ikke rekker å søke dette visumet før vi forlater Oslo. Isåfall må vi kjøre som gale til Ankara, Tyrkia og håpe at vi får visum på den Iranske ambassaden der.

Videre har vi også blitt invitert av rallyet til en kjempestor fest sammen med deltagerne av Africa Rally som starter samtidig. Åstedet er Klenva slott i Tjekkia på søndag. Vi har altså en dag på å kjøre de ganske nøyaktig 100 milene.

Her er noen bilder av Micraen, nå med snorkel av avløpsrør i plast (matchende farge selvsagt). Den begynner å vekke en smule oppsikt når jeg kjører rundt i Oslo..


Ingen kommentarer: