tirsdag 12. februar 2008

Oppdatering


Mandag var den store vaksinasjonsdagen. Dere skulle sett ansiktet på legen når hun spurte hvor jeg skulle. I tillegg til å styrke vaksinene jeg fikk på barneskolen, må jeg få hele arsenalet. Hepatitt A+B, kolera, tyfoidfeber og et par til, muligens. I tillegg anbefales det rabiesvaksine, men det tilbyr ikke fastlegen, så hvis noen har en sprøyte med litt rabies liggende, send en mail!

Vi har grublet litt på mulighetene for å oppdatert sidene underveis. Wi-Fi er bare å glemme, men GSM-dekning finnes det i de fleste større byer.
Spørsmålet er dermed: Finnes det noen der ute som er villige til å sponse oss med et GSM-abonnement? Evt låne oss en satelitt-telefon (som vi lover å ta med tilbake!). Hvis Djuice melder seg, så lover vi å stikke innom Belik på veien!

Lars

2 kommentarer:

Anonym sa...

Ser bra ut gutter, bara säg till vilken dag och vilket klockslag ni anländer målet så kan jag stå och vinka in er på Sukhbaatar square, jag kommer att tillbringa ett par-tre veckor där i sommar. Jag har också tittat på bilalternativet, men den här gången flyger jag...

Väl mött!

Magnus, Umeå

Anonym sa...

Bjørn Erik Rasch